Envoyer à un ami

Referentie71462
Bedrijf Willy Naessens Group

TEKENAAR ALUMINIUM

Voorstelling van het bedrijf:
Er kan gesteld worden dat de Willy Naessens Group model staat voor het perfecte bouwsysteem, zowel structureel als esthetisch en dit voor bijna elke toepassing. Door zijn totale verticale integratie hebben de bouwbedrijven onder de Willy Naessens Group alles in eigen beheer, van studiedienst en productie tot eigen transport en montage, hetgeen zich weerspiegelt in de reeds meer dan 8000 realisaties.
Beschrijving van de job:
Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de stuktekeningen van aluminiumschrijnwerk (ramen en deuren) dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen. Uiteraard kan dit in nauw overleg met de collega – tekenaars.
Gezocht profiel:
Je bent in het bezit van een hoger bouwkundig diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een goed technisch inzicht, een groot analytisch denkvermogen en nauwkeurig werken typeert je. Je hebt een goede kennis van Word, Excel en Autocad.  Naast het Nederlands , heb je een goede kennis van het Frans.
Aanbieding:
Willy Naessens biedt je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid. Een aangepaste verloning volgens inzet en capaciteiten. Tegelijk kan je meewerken aan de groei van het bedrijf. De sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.
Plaats:
Wortegem - Petegem
Sector:
Bouw
Land:
BELGIË
Provincies:
Oost Vlaanderen
Functiecategorie:
geen voorkeur
Ervaringsniveau:
0 tot 1 jaar
Opleidingsniveau:
Bachelor
Master
Type van contract:
Contract voor onbepaalde tijd
Uurregeling:
Geen voorkeur
Reizen naar het buitenland:
Geen voorkeur
Duur:
...
Fiche bedrijf
Willy Naessens Group
Kouter 3
9790 - BELGIË 056 69 46 86
Grootte: Groot
Bouw