Concept

Via My Job Campaign krijgen kandidaten rechtstreeks de kans om concrete carrièremogelijkheden te bekijken. Het doel is een netwerk opzetten van werkgevers/jong talent waaraan kandidaten actief deelnemen, zodat ze al in een vroeg stadium kunnen solliciteren bij potentiële werkgevers, die zelf ook de mogelijkheid hebben om kandidaten te contacteren.
 
Jong talent kan zichzelf in de schijnwerpers plaatsen door hun sterke kanten te benadrukken op hun account, die erg eenvoudig en intuïtief te beheren valt. My Job Campaign is voor een breed publiek toegankelijk omdat het de website kosteloos en eenvoudig maakt voor kandidaten. Wanneer jongeren zich inschrijven op My Job Campaign, hebben ze meteen de garantie dat ze niet zullen worden overschaduwd door concurrerende profielen met veel meer ervaring.
 
Kandidaten die zijn ingeschreven in My Job Campaign, krijgen ook de mogelijkheid om een cv te creëren met behulp van een cv-assistent, of die zelfs te vertalen op basis van verschillende modellen op de website. Het is een manier om kandidaten te begeleiden.
 
My Job Campaign richt zich exclusief op jong, gekwalificeerd talent (hogeschool of universiteit) en:
  • verspreidt aanbiedinge
  • verstrekt informatie over events met m.b.t. werkgelegenheid bij pas afgestudeerde
  • publiceert info en tips voor succesvolle sollicitatiegesprekken.
  
Ontvang als ingeschreven kandidaat bij My Job Campaign als een van de eersten per e-mail gerichte werkaanbiedingen op maat, rechtstreeks van werkgevers (u ontvangt automatisch aanbiedingen volgens door u gekozen criteria en een door u bepaalde frequentie). Maak uw profiel zo origineel en dynamisch mogelijk en werk uw account regelmatig bij met recente info. Recent geüpdatete cv's verschijnen namelijk bovenaan de lijst voor bedrijven.