Eerste netwerk voor afgestudeerden en toekomstig afgestudeerden


 

My job Campaign is de eerste website die volledig gewijd is aan afgestudeerden en toekomstig afgestudeerden.

Via deze website kunt u rechtstreeks of onrechtstreeks in contact komen met partner-werkgevers van My Job Campaign. Schrijf u gratis in met slechts enkele klikken van de muis en word een actief en zichtbaar lid van het eerste netwerk werkgever/afgestudeerden.


Wij raden je aan om je cv regelmatig te updaten, aangezien de recent geüpdatete cv's altijd bovenaan de lijst staan voor ondernemingen. Op dit moment hebben al meer dan 35 grote bedrijven zich aangesloten op het netwerk van My Job Campaign.

 

Zet jouw profiel online zodat onze partners het kunnen bekijken, en maak je zoektocht naar een toffe job extra dynamisch door je competenties, sterke kwaliteiten en verwachtingen in de verf te zetten. Werkgevers stellen het zeker op prijs als jij het initiatief neemt om hen te contacteren. Aarzel dus niet om hen jouw cv en motivatiebrief door te sturen via de website.

 

My Job Campaign biedt je daarnaast ook tal van andere functies, zoals het aanmaken van meerdere 'cv agents', die jou automatisch aanbiedingen doorsturen (volgens door jou gekozen criteria en een door jou bepaalde frequentie). Ons systeem begeleidt je ook bij het creëren en vertalen (in drie talen) van je cv op basis van verschillende modellen.

Onze partners verspreiden zelf ook werk- en stageaanbiedingen en publiceren informatie over de events die ze organiseren. Een sectie info/tips helpt je om optimaal voorbereid op pad te gaan voor sollicitatiegesprekken.